неділя, 14 березня 2010 р.

«Ігри влади: моделювання державотворення»

В понеділок, 15 березня, об 11.00, в приміщенні прес-агенції „Вільне життя” (вул. Гетьмана Сагайдачного, 9) відбудеться прес-конференція по підсумках гри-тренінгу «Ігри влади: моделювання державотворення»

Ініціатор проведення „Ігор влади” – ВМГО «Українська молодіжна платформа».
Під час гри відбувається моделювання віртуальної держави, в якій стикаються інтереси різних груп населення. Учасники такого тренінгу відчувають на собі всі процеси, які проходять в середині держави, з різних точок зору – політики, бізнесу, громадськості.
Мета тренінгу, за словами його ініціатора, Руслана Кулика, – помічника-консультанта народного депутата України Павла Жебрівського, допомогти лідерам молодіжного середовища краще зрозуміти особливості виборчої системи і виборчих механізмів, підвищити рівень їхньої політичної свідомості і, як результат, дати їм можливість реалізувати свої задуми в майбутньому.
Під час прес-конференції журналісти матимуть можливість дізнатись, як пройшли „ігри” в Тернополі, поспілкуватись з організаторами дійства, а також учасниками. Перед присутніми виступить модератор гри-тренінгу «Ігри влади: моделювання державотворення» один з авторів-розробників даної «стратегії», голова спілки молодих політологів України Андрій Єрмоленко.
Детальніша інформація за номерами телефонів: 063 34 22 33 7, 093 614 95 00

Немає коментарів:

Дописати коментар