суботу, 28 серпня 2010 р.

@OdessaCamp #odcamp моїми очима

OdessaCamp — баркемп в формате „блогкемп“ в Одессе 21 серпня Я із своїм батьком @khanasV прибули в Одесу на  @OdessaCamp -найградіозніший кемп 2010р в Україні, на який зареєструвалось більше 200 блогерів і підготовлено 3 зали до трьох десятків доповідей. На вокзалі нас зустрів [info]a_slavskiy і ми попрямували в офіс, де проводилась підготовка до #OdCampу. Парадом керував Борис Ходорковский @netocrat

Розпочалась реєстрація і учасники #OdCampу навалились на волонтерів. :) Стартував Кемп в міській раді міста Одеси. 

Неочікувано, до нас зайшов діючий мер Одеси Эдуард Гурвиц і @netocrat створив йому Твіттер-екаунт @odessa_mayor. Даний момент я зазняв вебкамерою (в режимі онлайн ^live^). 

   Фото @AndrewChe  







Фото od-news.com 






RT @: Блогер і громадський лідер В.Ханас @ консультує Едуарда Гурвіца, мера #odessa (ФОТО) #odcamp http://twitpic.com/2gqh59 http://twitpic.com/2gqkx6 .
Також Володимир розказав Едуарду про Статут міста Тернополя, в розробці якого він брав участь.



Опісля нас чекала кава-брейк із одеськими журналістами. І це тільки початок #OdCampу, учасники направились до замовлених автобусів.





Ми відправились в  ОДЕСьку НАЦіОНАЛЬНу АКАДЕМію Звязку, де нас чекали цікаві доповіді, гаряча кава, холодні напої, смачні круасани та гамбургери, за що організаторам і спонсорам велике спасибі!

Та на цьому #OdCamp не завершився, нас чекали шашлики на пляжі і неформальне спілкування (via @desperado_alex).
Хто спав, хто не спав, а зранку нас чекала екскурсія по Одесі i Фотоквест #odessaphoto, екскурсоводом  по Одесі був Коля із Закарпаття ;).

Завершення і нагородження учасників проводилось у нічному клубі Secret в Аркадії.



До_зустрічі на #OdCamp2 :)

Немає коментарів:

Дописати коментар